California here we come

Here we come!

Nu är det dags igen. För sjunde gången, femte för undertecknad, reser vi till Rim of the World High School i Lake Arrowhead, Californien. Lake Arrowhead ligger ca 2 timmars bilresa från Los Angeles, uppe i bergen på nästan 2000 meters höjd över havet. Vi kommer att vara där borta i tre veckor, mellan den 13 april och den 4 maj, men innan vi reser dit så kommer vi att ha besök av ett gäng amerikaner veckorna 12, 13 och 14.
Så här ser skolan ut vid huvudentrén. Den svenska flaggan delar nästan varje dag stång med den californiska.

Dom elever som följer med i år är Elina Puranen, Rickard Erlandsson och Simon Rickardsson. Dom amerikanska elever som kommer hit heter, Ali Arteaga, Clayton Wilhelmson och Cody Shepherd.

Ambitionen med denna blogg är att det ska skrivas inlägg som täcker varje dag. Eleverna ska skriva tre till fyra inlägg under resans gång och undertecknad har som ambition att skriva varje dag och berätta vad som hänt, i huvudsak för eleverna, men även för oss vuxna. Dessutom så brukar även Dave Meigide, den amerikanske läraren, skriva ett antal mail hem till "sina" föräldrar, vilka vi försöker att publicera i denna blogg. 

Vi lärare som kommer att följa med till Californien i år heter Lennart Olsson och Maths Pålsson.

Jag återkommer inom kort med mera information om utbytet plus ett antal länkar som kan vara intressanta för er som vill följa årets utbyte.

Howdy

Lennart


 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0