En dag på skolan

                                                                      120425

 

 

 

Möten

 

Dagens aktiviteter har gått i det socialas tecken. Vi började dagen med ett möte med Josh Hill, Principal, och Stephanie Phillips, ROP koordinator, plus ett antal andra. Det första som hände var fika inne hos Josh Hill på hans kontor. En frukostfika som vi sällan ser hemma i Sverige. Ett fantastiskt fruktfat plus en makalös samling olika varianter av doughnuts. Det var jättegott men kanske lite för mäktigt som fika halv åtta på morgonen.795s Fruktfat mmmmmmmmmmmmmmm

797s Ser smaskigt ut – eller hur????

 

Ja, nu får det bli ett litet bildkollage eller ska man säga att bilderna få tala.
798s Josh Hill, Leslie Norton, Stephanie Phillips plus lite grann av Clayton799s Ali och Simon vid fikabordet800s Elina och Rickard

802s Undertecknad har lyckats hamna på bild. Den här gången tillsammans med Clayton och Josh Hill

 

Efter en stunds trevlig samvaro på Josh Hills kontor var det så dags för diverse inspelningsaktiviteter plus även en direktsändning. Vi började med en presentation i dagens sändning av skolans nyhetsbulletin. Där blev vi presenterade av Dave. Efter det så var det dags för inspelning av skolans Every Fifteen Minutes, också en slags nyhetsbulletin, dock delvis i humorns tecken. Elina gjorde dessutom en egen liten grej för Every Fifteen Minutes.
810s Alla inspelningar skedde uppe hos Joe Urbz

 

För er som inte läst tidigare års bloggar kan jag berätta att Joe Urbz har deltagit i utbytet mer eler mindre under många år. Han var med till Sverige två gånger och dokumenterade då utbytet både i stillbild och i rörlig bild. Han är lärare inom mediabiten och en mycket kunnig person inom sitt värv. Till och med utsedd till bästa lärare i San Bernadino, och det vill inte säga lite.

 

I alla fall så fortsatte skoldagen för våra elever med att dom fick följa sina utbyteskompisar på deras lektioner.820s Simon och Dave jobbar med slutäxeln till Camaron. Tävlingsbilen alltså.

 

När alla dessa övningar var slut så passade jag och Maths på att ta en sväng ner till huset för att få jobba med bloggen lite grann i lugn och ro. Detta för att komma ikapp innan det är dags för resan till Las Vegas. När vi kom till huset höll en arborist på att kapa kvistar på ett av dom högsta träden på gården. Det såg verkligen spektakulärt ut med en kille klättrende femton tjugo meter upp i ett träd med en motorsåg i näven för att kapa kvistar.

827s Kvistigt eller hur?

 

Som sagt så har dagen gått i samvarons tecken. Avslutningen blev en samling hos Davis med Carne Asada som Jose´s hustru hade lagat till. Det var massor av folk där som alla njöt av en jättegod anrättning. Här kommer lite bilder från den tillställningen.

839s Här är Jose´s fru och ena dotter. Han har fyra.843s David jobbar som lackerare och Xavier är plåtslagare på Davis.845s Två döttrar plus en halv José

847s Elina tycker att jag knäpper för mycket konstiga bilder när hon äter så hon ville hämnas och tog min kamera och knäppte ett antal bilder på mig med mat i munnen. Jag får väl lov att bjuda henne på det här då.

857s Alex med fru. Alex jobbar som plåtslagare på firman

861s Här har vi så Joe tillsammans med en spexig dotter

 

Det blev till slut en ganska lång dag innan vi kunde sammanfatta den. Början halv åtta och slut ungefär åtta på kvällen. Plus tre timmar till för min del med bloggen.

 

Tack för ytterligare en dag

 

Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0