MYN-prov

                                                                       120418

 

 

 

Onsdag vecka ett

 

Dagen började i vanlig ordning med samling på skolan och transport av eleverna. Idag var det dock lite annorlunda än vad det brukar vara, för efter att vi skjutsat Simon och Elina till Davis så följde Rickard med oss till Boathouse. Anledningen till det var att han skulle skriva MYN-provet. Tänk vad tekniken kan ordna med, han skriver ett nationellt prov här borta samtidigt som sina kamrater där hemma. Okej då, det skiljer kanske några timmar men det görs på samma dag och inom vissa tidsramar. Förutom ett par smärre avbrott så fungerade det bra må jag säga.

465s Rickard skriver MYN-prov i the Boathouse

 

Efter ett par timmar så var tiden slut för provskrivandet och Rickard fick skjuts till Don´s och sin praktikplats.

 

Jag och Maths passade då på att göra en tur till Lake Arrowhead, själva byn, för lunch och lite strosande. Inte så mycket shopping.469s Pittoreska hus i Lake Arrowhead

474s Den allra vanligaste vyn över byn. Finns i alla sammanhang.

 

Efter lunchen åkte vi upp till skolan och deltog i arbetet med att byta motor på tävlingsbilen, inför tävlingarna nästa helg. Nu ska det bara bytas utväxling i bakaxeln så är bilen klar för race.

476s Motorbytet nästan klart, bara lite små justeringar kvar.

 

När skoldagen var slut så åkte vi till eleverna och plockade upp dom för transport av alla elever till sina boenden. Efter det så följde jag och Maths med Dave ner på plattlandet för ett besök hos hans föräldrar. Där fick vi se en riktigt fin bil, en Corvette –63, plus några projekt. Pappan har också varit en bilnörd i hela sitt liv så han har en del på gång trots sin ålder.
 495s Corvette –63

 

När vi åkte från Daves föräldrar strax före åtta så kom vi på att vi missat middagen så det fick bli en pizza på ett ställe nere i Redlands.

 

Hemma var vi inte förrän klockan var nästan elva så bloggandet fick vänta. Hann bara kolla mailen så att det inte var något alldeles speciellt som måste göras.

 

Tack för nu

 

Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0