Vi är här nu

                      120414Första lördagen


Ja, så var vi då på plats. Dagen har spenderats på diverse aktiviteter. Simon och Clayton har bland annat åkt runt lite i omgivningarna och tittat. Bland annat så träffade dom en tidigare utbytesstudent på Stater Bros, Robert.

 

Rickard och Cody var på bio och när Rickard skulle köpa popcorn fick han en av sina första ahaupplevelser angående storleken på diverse portioner här, dom var tydligen jättestora.

 

Elina och Ali åkte snowboard i backarna runt huset där Ali bor. Elina provade på både butplant och faceplant, men roligt var det i alla fall.

 

En annan sak som alla våra elever hade gemensamt var en riktigt lång sovmorgon, vilken var välbehövlig efter en hel massa timmars resande under fredagen. Det tog totalt, ca 26 – 27 timmar att ta sig hit.

 

Maths och undertecknad gjorde en liten rundtur tillsammans med Dave. Vi började med att passera skolan för att titta hur det såg ut där, ganska snöigt var det.


272s En första vy över skolan

 

Sen bar det iväg till Davis för lite planläggning tillsammans med Joe Black. Han visade lite av vad som var på gång just nu och sen så visade han resultatet av det grundläggningsarbete som Sofia gjorde under fjolårets utbyte. Hon lade då ner massor av arbete på en 59.a Cheva Stepside. Tyvärr så hann dom inte mer än grundmåla den då, men jag hoppas att hon ser bilderna här nedan för bilen är på väg att bli riktigt snygg.275s Cheva Pickup276s Samma bil ur en annan vinkel.

 

Utan tvekan kan man dela ut ett högt betyg för detta grundarbete. Inte en sliprepa så långt ögat når.

 

Innan vi lämnade Joe så passade vi på att äta lunch på the Stockaid en liten pub med inredning som en gammal lanthandel. Det hänger grejor överallt. Allt vad en guldgrävare kan ha behövt i sitt  värv.289s Det ser ut som i en gammal västernfilm286s Massor av grejor som sagt. Stackars den som ska dammtorka där.

 

Maten var i alla fall jättegod. Riktigt saftiga hamburgare.

 

Sen bar det iväg hem till Dave i Running Springs för ett besök i hans hus och en liten titt på det. Det kraftigaste intrycket var, i alla fall för mig, att snödjupet skiljer så mycket på bara någon mil. Vid vårt boende var det ungefär 15 cm snö medan det hos Dave var närmare 40 cm. Men tydligen beror det på att Running springs ligger några hundra meter högre än Lake Arrowhead.


293s Som sagt. Mycket snö var det, och allt kom inom sex till sju timmar.

 

Nu hade vi väl presterat ungefär vad man kan tänkas orka efter en långresa som den vi gjorde igår plus att sömnen för mig och Maths inte alls var i paritet med ungdomarnas. Vi hann i alla fall planera söndagens aktiviteter innan Dave lämnade av oss i båthuset.

 

Tack för idag, så hörs vi i morgon.Lennart


Kommentarer
Postat av: Camilla Hammarling

Tänk om man suttit inne och inte tittat ut på hela dagen, Jösses vilken chock!

2012-04-17 @ 19:46:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0