Elina om första veckan

                                                                       120324

 

Nu har amerikanarna varit här ett tag, och jag själv tycker det går bra. På dagarna är dom på skolan och jag själv är på praktik. Jag är glad att Rickard kan hämta Ali på morgonen och skjutsa henne hem sedan för hon gillar visst inte bussen( förståeligt dock)

 

Vi har inte gjort jätte mycket, men den här helgen har vi gjort lite grann.

 

Fredags så drog jag, Ali, Rickard och Cody ut på stan och käkade pizza på Via Grande.

Vi satt där och hade det trevligt och roligt, lite armbrytning och en jobbig lek som heter Nåd utfördes på restaurangen. Väldigt underhållande. Sedan var vi ute på sightseeing i mörkret, hade lite kul med Rickards bil kan man nog säga!

 

Lördagen stack vi till Hovdsjö och Rickards hus. Vi åkte dit, och fick åka lite skoter innan man faktiskt fick prova att köra lite  skoter  själv. Det var såååå himla roligt! Sedan drog vi faktiskt ut på en liten ö där på Hovdsjön och grillade korv. Det var mysigt fast det blåste som sjutton! Tur att det var ett vindskydd där. Vi körde Rickards två skotrar, en Ockelbo (som vi lärt Ali och Cody att uttala) och en Lynx men dom hade några pållar i sig dom oxå. Perfekt för oss alltså!

 

Vi var ute från ungefär elva till två så det var ju en stund vi körde och lekte kan man nästan säga. Sedan in i värmen i Rickards hus där man satt och prata och socialiserade lite grann med hans familj innan jag och Ali drog oss hemåt.

 

 Det tar ju ungefär en timme att köra dit så. Nu är det dags att ta det lugnt och vila lite så, vi ska ju på Moosegarden imorgon så.

 

Tudeluuu!

 

//Elina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0