Moose Garden

                                                                  120326Här kommer en till från Elina 

 

Du kan få ett annat här oxå om du vill.

 

På söndagen var man till Moose Garden med Ali, Cody, Rickard och även min mamma och syster. Vi var där runt 10 och det var lite jobbigt att kliva upp runt 8 för det är ju egentligen runt 7 eftersom vi har ändrat till sommar tid, men vi tog oss i väg och till Moosegarden.

 

Vi fick prata lite med ägaren Sune och sedan gick vi till hägnet där älgarna var. Ali och Cody såg riktigt lyckliga ut tyckte jag då. Vi fick gå in i hagen och hälsa på älgarna dessutom, riktigt roligt och spännande. Även fast man varit där förut så var det roligt.562 Cody och Ali i hägnet

565 Älgarna var lika glada

571 Ali matar en av älgarna

 

Vi fick hälsa på Stig, Beppe, Nisse, Nordis (the boss) och några små killar Filip och Fredrik plus några andra som man inte riktigt kommer ihåg namnen på, och dom gillar verkligen potatis dom där. Tror Ali vart lite kär i älgen Stig, och kärleken blev besvarad för Stig tyckte om pussar och gos från oss tjejer. En riktigt tjejtjusare fast han gillade nog Rickard lite grann också, jag har bildbevis så!582 Rickard får en blöt puss589 Ali och Cody gosar med en av älgarna

648 Avdelningen stora gosedjur

 

Näe, det var en riktigt rolig dag och Ali köpte ytterligare ett älg gosedjur, Cody köpte nyckelring med en räv på och syrran var ju självklart tvungen att köpa att köpa en mössa med en älg på.

 

Man var tvungen att flytta på sig när älgarna kom och de "älgade", man kan förklara det som att dom bara går och inte bryr sig om nån är i vägen.

 

Det var våran söndags förmiddag de!

 

 

Tudeluuuu!

 

/ Elina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0