Måndag

                                                                             120430

 

 

 

Sista April

 

Nu är vi tillbaka i selen igen. Alla eleverna var på plats på sina praktikplatser i ordinarie tid trots en tuff helg med långa dagar. Dom enda som fick en sovmorgon var jag och Maths, och vi fick sova ända till klockan sju.

 

Vad man kan säga om dagens arbete var väl att det gick i ett lite lugnare tempo för dom flesta. Alla var faktiskt ganska trötta i kroppen efter att ha jobbat långa dagar plus att vi sovit mer eller mindre illa i våra campingsängar.

 

Kvällens aktiviteter var lite blandade. Elina skrev vykort till dom där hemma plus att dom var ut på en liten utflykt till Snow Valley. Läs gärna lite mer om platsen i förra årets blogg eller på den bifogade länken. http://www.snow-valley.com/

 

Vad gäller Rickard så följde han med Zack, Joe och Shellys son, ner på plattlandet där dom besökte ett ställe där man kunde spela gitarr. Rickard hade tydligen haft lite gitarrabstinens för dom blev kvar där, spelandes, i tre timmar. Sen var det pizzadags och Rickard bestämde sig för en stor pizza, men blev då avrådd av Zack vilken talade om att en stor pizza är STOOOR. Dom bestämde sig då för att dela en stor pizza vilket var ett bra beslut. Dom orkade inte äta upp den på två personer utan det blev nästan en tredjedel kvar.

 

Simon och Clayton var ute på lite egna aktiviteter. Dom följde med Claytons farfar till en kompis åt honom. Kompisen var en inbiten samlare av Chevrolet –57:or. Han hade tydligen ”hur många som helst” plus att han hade flera stycken motorcyklar. Dessutom så tror jag att Simon lade lite tid på sitt projektarbete, vilket ska lämnas in senast den 3 maj.

 

Undertecknad och Maths lade en hel del tid på sammanställning av helgens aktiviteter plus planering av den sista veckan så att allt ska fungera in i det sista.

 

Jag kan väl berätta att jag idag bara knäppt ett enda kort och det passade inte in i dagens blogg.

 

Mer hände väl inte den här dagen

 

Tack och hej

 

Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0